Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı Öğrencilerinin Dikkatine 10.07.2020 16:30

Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programının kaldırılmış olması nedeniyle 2019-2020 Eğitim Öğretim yılında Fakültemiz bünyesinde yürütülen program dahilinde 1. ve 2. Dönemden  Bir veya daha fazla dersten başarısız olmuş olan öğrenciler için bir defaya mahsus olmak üzere ek sınav hakkı verilmiştir. Ek sınav hakkından yararlanabilmek için 15 Temmuz 2020 Çarşamba günü akşamına kadar iletisim@formasyon.cu.edu.tr adresine Sınava girmek istediğiniz ders ile ilgili olarak dilekçe göndermeniz gerekmektedir.

Dilekçelerinizde mutlaka Sınava girmek istediğiniz dersin adı,İlgili dersin Öğretim Üyesi,Grubunuz,Dersin hangi döneme ait olduğu ,kendi adınız soyadınız,TC Kimlik Numaranız ve öğrenci numaranızı,telefon numaranızı mutlaka belirtmeniz gerekmektedir.

Öğrencilerimize duyurulur.