Pedagojik Formasyon Bahar Yarıyılı Ders Programı

PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI BAHAR YARIYILI İLE İLGİLİ BİLGİLENDİRME

1)      2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Fakültemiz Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı Bahar Yarıyılı 26 Şubat 2024 tarihinde başlayacaktır.

2)      Dersler Perşembe günleri Online, Cuma Günleri Yüz yüze yapılacaktır.

3)  2.Dönem Öğrenim Ücretinin Yatırıldığına İlişkin Banka Dekontu 26 Şubat -08 Mart 2024 tarihleri arasında Eğitim Fakültesi Dekanlığı Formasyon Birimine elden teslim edilecektir. Dekont üzerinde banka tarafından Ad, Soyad, TC. Kimlik No ve taksit dönemi bilgisi mutlaka belirtilmelidir. (Örneğin, Kemal Tek, 356******, Pedagojik Formasyon 2. Taksit) Ayrıca Dekontların üzerine Tükenmez kalem ile kayıtlı olunan program bilgisi mutlaka yazılmalıdır.

4)      Ödemelerinizi banka içerisinden veya mobilden yapmanız gerekmektedir. Bankamatikten ödeme yapılmamaktadır.Bankamatikten ödeme yaptıysanız mutlaka banka içerisinden dekont almanız veya elinizdeki makbuzu fotokopi çektirmeniz gereklidir.(Üzerine gerekli açıklamalar yazılmalıdır.

5)      Kayıt Ücretinin Yatırılacağı Banka Hesap Bilgileri

· T.C. Ziraat Bankası Çukurova Üniversitesi Şubesi

· IBAN: TR27 0001 0016 9025 5940 2050 22

· Not: Kayıt işlemlerini tamamlayan adayın herhangi bir şekilde programı bırakması durumunda ücret iadesi yapılmaz.

BAHAR YARIYILI DERS PROGRAMI