Pedagojik Formasyon Eğitimi Öğretmenlik Uygulama Listeleri

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılında Fakültemiz Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programın da yer alan "Öğretmenlik Uygulaması " dersi 26 Şubat 2024-5 Nisan 2024, 15 Nisan 2024 –24 Mayıs 2024  tarihleri arasında listelerde yayınlanmış olan okullarda yapılacaktır.

Öğretmenlik Uygulaması Dersinde  devam zorunludur.

Aşağıda yer alan listelerde uygulamaya gideceğiniz okullar ve danışmanlarınıza ait bilgiler yer almaktadır.

ÖNEMLİ : *Okullara gitmeden önce Uygulama Danışman hocalarınızla iletişime geçiniz.

Öğretmenlik Uygulaması, ders programınızda saat 16.00-17.00 aralığında görünmektedir. Programda gösterilen bu saat Uygulama Öğretim Elemanları ile görüşme saatidir. MS Teams uygulaması üzerinden öğretim elamanlarınıza ulaşabilirsiniz.

Okullardaki uygulamaların hangi günlerde yapılacağı gittiğiniz okullardaki ilgili koordinatörler ve danışman öğretmenlerinizle birlikte belirlenecektir.

Danışman öğretim üyelerine ekte belirtilen listedeki bölümlerden ulaşabilirsiniz.

AKADEMİSYEN FAKÜLTE BİLGİLERİ

Öğretmenlik Uygulaması Dersi için gerekli dokümanlara https://egitim.cu.edu.tr/cu/uygulama linkinden ulaşabilirsiniz.

*Okul Değişikliği Valilik izinleri alındığı için yapılamamaktadır.

BÖLÜMLERE GÖRE ÖĞRETMENLİK UYGULAMASI LİSTELERİ