PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI “ÖĞRETMENLİK UYGULAMASI I”

DERSİ İÇİN AÇIKLAMALAR

2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılında Fakültemiz Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programının da yer alan "Öğretmenlik Uygulaması I" dersi 24 Ekim 2022-11 Kasım 2022, 21 Kasım 2022 – 20 Ocak 2023 tarihleri arasında listelerde yayınlanmış olan okullarda yapılacaktır.

Aşağıda yer alan listelerde uygulamaya gideceğiniz okullar ve danışmanlarınıza ait bilgiler yer almaktadır.

ÖNEMLİ : *Okullara gitmeden önce Uygulama Danışman hocalarınızla iletişime geçiniz.

Uygulama Öğretim Elemanları ile ders programınızda belirtilen saatler de görüşebilirsiniz. MS Teams uygulaması üzerinden öğretim elamanlarınıza ulaşabilirsiniz.

*Öğretmenlik Uygulaması Dersi için gerekli dokümanlara https://egitim.cu.edu.tr/cu/uygulama linkten ulaşabilirsiniz.

BÖLÜMLERE GÖRE ÖĞRETMENLİK UYGULAMASI LİSTELERİ