2023-2024 Formasyon Programı Tek Ders Sınavı ve Not Yükseltme Sınavı Başvuru İşlemleri

Tek Ders Sınav Duyurusu

Tek Ders Sınavına Girmek İsteyen Öğrencilerin 26-27-28 Haziran 2024 tarihleri arasında Eğitim Fakültesi Dekanlığına dilekçe ile şahsen başvurmaları gerekmektedir. Sınavlar 2-3 Temmuz aralığında yapılacağı için dilekçelerin belirtilen süre içerisinde mutlaka verilmesi gereklidir. Dilekçelerin yazılması sırasında sınava girilecek dersin kodu-adı ve ilgili dersi veren öğretim elemanının bilgilerinin (unvan, isim, soyadı) mutlaka yazılması gereklidir. İmzasız dilekçeler işleme alınmayacaktır! Dilekçelerin incelenmesinden sonra tek ders sınavına girmeye hak kazanan öğrencilerin listesi yayınlanacaktır.

Not Yükseltme Sınavları Duyurusu

Tek Ders Sınavları tamamlandıktan sonra, Genel Akademik Ortalaması (GNO) 2.00 altında olan öğrencilerin Not Yükseltme Sınavlarına girebilmeleri için 8-9 Temmuz 2024 tarihlerinde Eğitim Fakültesi Dekanlığına dilekçe ile şahsen başvurmaları gerekmektedir. Not Yükseltme Sınavları 11-12 Temmuz aralığında yapılacağı için dilekçelerin belirtilen süre içerisinde mutlaka verilmesi gereklidir. Dilekçelerin yazılması sırasında sınava girilecek dersin kodu-adı ve ilgili dersi veren öğretim elemanının bilgilerinin (unvan, isim, soyadı) mutlaka yazılması gereklidir. İmzasız dilekçeler işleme alınmayacaktır!