Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı’na Kayıtlı Öğrencilerin Dikkatine! (Deprem Hakkında)

14.02.2023

Sevgili Öğrenciler,

Bildiğiniz gibi, Kahramanmaraş’ta 9 saat arayla meydana gelen iki farklı deprem Adana da dâhil olmak üzere 10 şehrimizde büyük hasara neden oldu. Çok sayıda bina yıkıldı, binlerce vatandaşımız enkaz altında kaldı, yaralandı ya da yaşamını kaybetti. Ailemizden, yakın ve uzak akrabalarımızdan, mesai arkadaşlarımızdan, öğrencilerimizden kayıplarımız oldu. Zor günlerden geçiyor, tarifi zor duygular yaşıyoruz. İlk şoku atlattıktan sonra her birimiz gücümüz doğrultusunda yardım çabası içine girdik. Zamanla toparlanıp tekrar ayağa kalkacağımıza yönelik inancımız sonsuz. Deprem felaketi dolayısıyla Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı’nda bazı değişiklik ve düzenlemeler yapılması zorunluluk haline gelmiştir. Bu bağlamda sizlerden gelen sorulara yanıt oluşturmak için hazırladığımız aşağıdaki açıklamaların dikkatle okumasında fayda vardır.

Bütünleme sınavları yapılamadı, nasıl bir yol izlemeliyim?

·         16-17 Şubat 2023 tarihlerinde yapılması gereken ancak yapılamayan bütünleme sınavlarında öğrencilerin hak kaybı yaşamaması için gerekli düzenleme yapılarak ikinci bir duyuruyla ilan edilecektir.

Programın bahar dönemi ne zaman başlayacak ve dersler nasıl yapılacaktır?

·         Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı Bahar Yarıyılı (2.Dönem) derslerinin başlama tarihi ve derslerin yürütülme biçimi ikinci bir duyuruyla ilan edilecektir.

Programda ders kaydını nasıl yapabilirim?

·         Bahar yarıyılı ders kayıtları Fakültemiz tarafından yapılacaktır. Bu konuda herhangi bir mağduriyet oluşamaması için gerekli düzenlemeler yapılacak ve ikinci bir duyuruyla ilan edilecektir.

Bahar dönemi harç ücretimi nereye yatırmam gerekiyor?

·         Öğrencilerimizin Bahar Yarıyılı (2. Dönem) harç ücreti 2505 TL’dir. Dönem ücretinin yatırılacağı banka hesap bilgileri ve açıklamalar aşağıda verilmiştir.

CUBIS üzerinden birinci dönem notlarımı göremiyorum, ne yapmalıyım?

·         Deprem felaketi nedeniyle bazı derslerin not girişleri yapılamadı. Kısa süre içinde eksik bilgiler tamamlanacaktır.

Dönem Ücretinin Yatırılacağı Banka Hesap Bilgileri

T.C. Ziraat Bankası Çukurova Üniversitesi Şubesi

IBAN: TR27 0001 0016 9025 5940 2050 22

Not: Bahar yarıyılı (2.dönem) öğrenim ücretinin yatırıldığına ilişkin banka dekontu eğitim-öğretim başladığında formasyon birimine teslim edilecektir. Bu sebeple dekontun saklanması önemlidir. Dekont üzerinde Ad, Soyad, TC. Kimlik No ve taksit dönemi bilgisi (Bahar Yarıyılı – 2.Taksit) mutlaka belirtilmelidir. (Örneğin, Kemal Tek, 356******, Pedagojik Formasyon 2. Taksit)