Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı Öğrencilerinin Dikkatine.05.09.2020-14:20

Değerli öğrenciler; Formasyon programlarının MEB tarafından kapatılması ile ilgili karar doğrultusunda  1 Ocak 2021 tarihine kadar alınacak olan formasyon belgelerinin geçerliliğini koruyacağını belirtilmiştir. Bu nedenle Fakültemizin açmış olduğu formasyon programlarına kayıt yaptırmış olup, alttan dersi kalan öğrencilerinin derslerini alabilmeleri için 5 Eylül 2020 – 13 Eylül 2020 tarihleri arasında iletisim@formasyon.cu. edu.tr adresine aşağıdaki dilekçeyi doldurup başvuru yapmanız gerekmektedir. Covit-19 virüsü nedeniyle dilekçeler elden kabul edilemeyecek olup dilekçelerinizi eksiksiz bir şekilde doldurup mail atmanız gerekmektedir.

DİLEKÇE