Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı Öğrencilerinin Dikkatine 13.11.2017-13:00

Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı vize Sınavlarına katılamayan öğrenciler için mazeret sınavları 18.11.2017 Cumartesi günü saat 15:00’dan sonra yapılacak olup sınav programı ve derslik bilgisi önümüzdeki günlerde ilan edilecektir.

Mazeret sınavına dekanlığımıza mazeret durumunu gösterir belge ile dilekçe veren öğrencilere uygulanacak olup, dilekçe vermeyen öğrenciler sınava alınmayacaktır.Sınavlara katılmak isteyen öğrencilerin 16.11.2017 Perşembe gününe kadar Dekanlığımıza dilekçe ile başvurmaları gerekmektedir.

Öğrencilerimizin sınavlara giriş için öğrenci belgesi ve nüfus cüzdanlarını hazır bulundurmaları gerekmektedir.

Öğrencilerimize duyurulur.